I det här avsnittet11 artiklar
Jag har nått en gräns i planen
Vad varje meddelande om plangränser betyder, när gränsen nollställs och vad som häver den.
När en åtgärd går över din plan öppnar webbappen ett uppgraderingsfönster som anger gränsen, till exempel Publicera fler sidor eller Bjud in ditt team. Apparna och API:et visar meddelandena i tabellen nedan.
Meddelandena om gränser
| Gräns | Meddelande | Vad som häver den |
|---|---|---|
| Publicerade sidor | Din plan har inga lediga sidor kvar. Avpublicera en sida eller uppgradera din plan. | Free har 3 publicerade sidor. Avpublicera en, eller byt till en betald plan. |
| Artister | Din plan har inga lediga artistplatser kvar. Uppgradera din plan för att lägga till en artist. | Free, Artist och Pro har 1. Manager ingår med 3 och kan växa till 10. Label ingår med 15 och har ingen gräns. På en teamplan lägger du till en artist för $15 eller $10 i månaden. |
| Sociala konton | Din plan har inga lediga sociala konton kvar. Koppla från ett konto eller uppgradera din plan. | Koppla från en kanal, eller uppgradera. Free har 1, Artist 3. Pro och uppåt, och provperioden, har ingen gräns. |
| Inlägg, videokrediter och AI-insikter per månad | Du har använt hela månadens kvot i din plan. Vänta på nollställningen eller uppgradera din plan. | Räkningen nollställs den 1:a varje månad kl. 00:00 UTC. Eller uppgradera. |
| Låtar i marknadsföring | Studio ber dig uppgradera innan den skapar ett kit, en reel eller en lanseringsplan för ytterligare en låt. | Free marknadsför 1 låt åt gången och Artist 2. Pro och uppåt har ingen gräns. En låt räknas i 90 dagar efter sitt senaste kitmaterial, sin senaste reel eller sitt senaste planerade inlägg. SmartLinks räknas aldrig. |
| Teamplatser | Din plan har inga lediga platser kvar. Uppgradera din plan för att bjuda in en person. | Ta bort en medlem eller dra tillbaka en öppen inbjudan. Pro har 3 platser, Manager 10, och Label har ingen gräns. |
| Funktioner | Din plan innehåller inte den här funktionen. Uppgradera din plan för att använda den. | Byt till en plan som innehåller den. Uppgraderingsfönstret anger planen. |
Följningar och dagliga bläddringskrediter
- Följningar: ett meddelande som börjar med Artist follow limit exceeded eller Track follow limit exceeded betyder att din arbetsyta följer så många som planen tillåter. Sluta följa en, eller uppgradera. Alla planer kan följa 50 spellistor.
- Bläddringskrediter: varje artist- eller låtsida du öppnar kostar en kredit per dag. Sidor för artister och låtar som din arbetsyta följer kostar ingenting. Daily browse credit limit exceeded betyder att du har använt alla för i dag. Krediterna kommer tillbaka kl. 00:00 UTC.
I ett teams arbetsyta
Gränserna är arbetsytans plans, och bara ägaren kan ändra den. Medlemmar ser Be arbetsytans ägare att uppgradera.
När du har uppgraderat
De nya gränserna gäller från din nästa åtgärd. Om en skärm fortfarande visar den gamla planen laddar du om den. Se även Min plan eller betalning ser fel ut.
Frågor
När nollställs mina månatliga inlägg, videokrediter och AI-insikter?
Den 1:a varje månad kl. 00:00 UTC.
När kommer bläddringskrediterna tillbaka?
Varje dag kl. 00:00 UTC. Artister och låtar som din arbetsyta följer kostar aldrig någon kredit.
Går mina sidor offline när jag når en gräns?
Nej. En gräns stoppar bara nya tillägg. Det du redan har publicerat förblir live.
