I det här avsnittet11 artiklar
Uppgradera, nedgradera eller byt faktureringsperiod
Ändra din plan under Inställningar → Prenumeration → Visa planer. En första plan öppnar Stripes kassa; en ändring av en aktiv plan öppnar en bekräftelseskärm från Stripe.
Bara arbetsytans ägare kan ändra planen. På webben är stegen desamma för en uppgradering och en nedgradering.
Ändra din plan på webben
- Öppna Inställningar → Prenumeration på music24.com/app.
- Välj Visa planer. Under provperioden kan du också välja Se planer på bannern för provperioden.
- Under Faktureringsperiod väljer du Månadsvis eller Årsvis.
- På planen du vill ha väljer du Uppgradera till eller Byt till och planens namn, till exempel Uppgradera till Manager. Din nuvarande plan visar Din plan.
- Ingen betald plan än: Stripes kassa öppnas. Ange ditt kort och betala. Med en betald plan som redan är aktiv: Stripe öppnar en sida som visar det nya priset. Kontrollera det och bekräfta.
Så faktureras en ändring
En uppgradering startar direkt. Stripe debiterar dig genast för den nya planen, med en kreditering för den oanvända tiden av din gamla plan. Stripe visar beloppet innan du bekräftar, så ingenting debiteras oväntat.
En nedgradering startar i slutet av din nuvarande faktureringsperiod. Fram till dess behåller du din nuvarande plan och dess gränser, och inget mer debiteras. Sedan gäller den lägre planens gränser, och publicerade sidor förblir live. Se Vad som ändras när provperioden slutar eller du nedgraderar.
Byt mellan månadsvis och årsvis
För att behålla samma plan och bara byta faktureringsperiod öppnar du Inställningar → Prenumeration → Hantera prenumeration. Stripes faktureringssida öppnas. Uppdatera din plan där och välj månads- eller årspriset. Ett byte från månadsvis till årsvis startar direkt, med en kreditering för den oanvända tiden. Ett byte från årsvis till månadsvis startar i slutet av din årsperiod. Planfönstret kan inte göra detta: det markerar din nuvarande plan som Din plan.
Om det inte fungerar
- Du har redan den här planen. Du valde den plan och det pris som du redan betalar för.
- Din plan köptes i App Store. Ändra den där. Meddelandet nämner Google Play om du köpte planen där. Arbetsytan betalar redan i en butik, och en webbplan skulle fakturera dig två gånger. Ändra eller avsluta planen i den butiken. Se Köp och hantera en plan i apparna.
- Vi kan inte genomföra planändringar just nu. Kontakta supporten. Mejla [email protected] med ditt kontos e-postadress och planen du vill ha.
I iPhone- och Android-apparna
Apparna säljer planer via App Store och Google Play. Ett planfönster inuti apparna visar inga webbpriser och säger Uppgradera i appen: Inställningar → Prenumeration. Se Köp och hantera en plan i apparna.
Frågor
Betalar jag två gånger när jag uppgraderar?
Nej. Med en aktiv webbplan ändrar Music24 den prenumerationen i stället för att starta en till. Stripe krediterar den oanvända tiden av den gamla planen. Med en plan från App Store eller Google Play nekar webben kassan, så du ändrar planen i butiken.
Kan jag nedgradera till en billigare plan?
Ja. Välj Byt till på den billigare planen. Den billigare planen startar i slutet av din nuvarande faktureringsperiod. För att gå tillbaka till Free avslutar du i stället din plan.
