W tej sekcji11 artykułów
Anuluj plan
Plan webowy anulujesz w Ustawienia → Subskrypcja → Zarządzaj subskrypcją. Zachowujesz plan do końca opłaconego okresu.
To, gdzie anulujesz, zależy od tego, gdzie kupiłeś plan. Plan kupiony w wersji webowej anulujesz w wersji webowej. Plan kupiony w aplikacji na iPhone’a lub Androida anulujesz w App Store lub Google Play.
Anuluj plan kupiony w wersji webowej
- Otwórz Ustawienia → Subskrypcja na music24.com/app. Musisz być właścicielem przestrzeni roboczej.
- Wybierz Zarządzaj subskrypcją. Strona rozliczeń Stripe otworzy się w nowej karcie.
- Wybierz anulowanie subskrypcji i potwierdź. Przed potwierdzeniem Stripe pokaże datę zakończenia planu.
Twój plan działa do końca opłaconego okresu. Ustawienia → Subskrypcja pokazuje tę datę jako Dostęp do. Potem Twoje konto przechodzi na Free i nic więcej nie zostanie pobrane.
Anuluj plan kupiony w aplikacji
- iPhone: otwórz Ustawienia → Subskrypcja w aplikacji Music24 i wybierz Zarządzaj w App Store albo otwórz swoje subskrypcje Apple. Tam anuluj Music24.
- Android: otwórz Ustawienia → Subskrypcja w aplikacji Music24 i wybierz Zarządzaj w Google Play albo otwórz swoje subskrypcje w Google Play. Tam anuluj Music24.
Nie możemy anulować za Ciebie subskrypcji w App Store ani Google Play. Sklep utrzymuje plan do końca opłaconego okresu.
Po zakończeniu planu
Twoje konto przechodzi na Free. Opublikowane strony zostają w sieci i nic nie jest usuwane. Zobacz Co się zmienia po okresie próbnym lub przejściu na niższy plan. Jeśli chcesz odzyskać pieniądze, zobacz Zwroty.
Jeśli chcesz usunąć konto
Pytania
Czy tracę plan w chwili anulowania?
Nie. Zachowujesz go do końca opłaconego okresu. Potem Twoje konto przechodzi na Free.
Czy moje SmartLinki znikną z sieci, gdy anuluję Music24?
Nie. Opublikowane strony zostają w sieci w planie Free. Ich obraz podglądu linku ma znak wodny Music24, a własna domena zostaje wstrzymana, dopóki znów nie przejdziesz na wyższy plan.
Nie widzę przycisku Zarządzaj subskrypcją. Dlaczego?
Widzi go tylko właściciel przestrzeni roboczej i tylko przy planie kupionym w wersji webowej. Planem kupionym w App Store lub Google Play zarządzasz w sklepie. W aplikacjach na iPhone’a i Androida plan webowy pokazuje Zarządzaj subskrypcją na iPhonie i Zarządzaj w przeglądarce na Androidzie. Oba przyciski otwierają stronę w wersji webowej.
