In dit onderdeel6 artikelen
Een werkruimte verlaten of een lid verwijderen
Een lid verlaat een team via Instellingen → Team. De eigenaar verwijdert een lid via dezelfde pagina. De toegang stopt meteen.
Een teamwerkruimte verlaten
- Open de teamwerkruimte en daarna Instellingen → Team.
- Kies onderaan Werkruimte verlaten.
- Bevestig met Werkruimte verlaten.
Je kunt ook vertrekken via de lijst Jouw werkruimtes op dezelfde pagina: kies Verlaten naast het team.
Je verliest meteen de toegang tot de artiesten, pagina’s en campagnes ervan. Je eigen werkruimte blijft zoals hij is, en Music24 opent die. Wil je terugkomen, vraag de eigenaar dan om een nieuwe uitnodiging.
Een lid verwijderen (eigenaar)
- Open Instellingen → Team.
- Kies onder Leden voor Verwijderen naast de persoon.
- Bevestig met Verwijderen.
De persoon verliest meteen de toegang tot de werkruimte, en de plek is weer vrij. Music24 brengt de persoon terug naar de eigen werkruimte. Het werk dat de persoon deed, zoals pagina’s en gevolgde items, blijft in jouw werkruimte.
De eigenaar kan niet vertrekken
Een werkruimte is van de eigenaar, dus de eigenaar heeft geen knop Verlaten. De werkruimte houdt op te bestaan als de eigenaar zijn account verwijdert. Zie Eigenaar en lid: wie mag wat.
“De eigenaar kan je verwijderen”
Je ziet dit, of “Dit is je eigen werkruimte. Je kunt hem niet verlaten.”, bij een team waar je lid van werd voordat Music24 werkruimtes had. Voor jou is dat team nog steeds je eigen werkruimte, dus je kunt hem niet verlaten en je account niet verwijderen. Vraag de eigenaar je te verwijderen. Music24 geeft je dan een eigen werkruimte, en je logt in zoals altijd. Daarna kun je je account verwijderen als je dat wilt.
Vragen
Verliest een verwijderd lid zijn eigen artiesten?
Nee. Ze verliezen alleen jouw werkruimte. Hun eigen werkruimte, met de artiesten en het abonnement, blijft bestaan.
Kan ik opnieuw lid worden van een team dat ik heb verlaten?
Ja. Vraag de eigenaar om een nieuwe uitnodiging.
